Tuotteemme

Maan monipuolisin mediaportfolio

Monikanavainen mediavalikoimamme pitää sisällään eri medioiden johtavia brändejä. Haluamme olla läsnä asiakkaidemme arjessa päivittäin – juuri silloin ja siellä, missä he sisältöjämme ja palvelujamme haluavat kuluttaa. Toimintamme keskittyy uutismediaan ja aikakauslehtiin, televisioon, radioon, verkkoon ja mobiiliin.

Aamulehti

Aamulehti tuo päivään tuoreiden uutisten lisäksi tunnelmia ja tarinoita, seitsemänä päivänä viikossa. Kun Pirkanmaalla tapahtuu, kerromme siitä ensimmäisenä. Aamulehti laittaa maailman luettavaan pakettiin, tuo vinkkejä arkeen ja kotiin, matkoja maailmalle ja uusia näkökulmia ihmissuhteisiin. Tilaajan käytössä ovat myös kaikki aamulehti.fin sisällöt sekä Aamulehden uutissovellus. Lisäksi torstain lukupaketin kruunaa kaupunkilehti Moro.

 

Aamulehti

Aito Iskelmä

Aito Iskelmä soittaa eniten aitoa iskelmää ja on hyväntuulinen radio nykypäivän aikuisille.

 

Aito Iskelmä

Aku Ankka

Aku Ankka on Suomen hauskin ja samalla suurin viikkolehti. Joka viikko aviisi imaisee Ankkalinnaan 756 000 suomalaista miestä, naista, tyttöä ja poikaa. Aku Ankan suosio nojaa maailman hauskimpaan hahmokatraaseen, toimituksen tinkimättömästi vaalimaan rikkaaseen ja riemukkaaseen suomen kieleen ja vauhdikkaisiin seikkailuihin. Aku Ankka on parasta viihdettä kaiken ikäisille, mutta kuluu erityisesti 7–54-vuotiaiden käsissä.

 

Aku Ankka

Aku Ankka juniori

Aku Ankka Juniori on iloinen luku- ja puuhapaketti, jossa ankkalinnalaisten lisäksi seikkailevat myös muut Disneyn suosikkihahmot. Lehden ja digipalvelun vekkulit tarinat ja puuhatehtävät tukevat iloisen lukukokemuksen lisäksi tärkeiden taitojen, kuten lukemisen ja laskemisen, oppimista. Puuhasisällöt on suunniteltu yhdessä varhaiskasvatusammattilaisten kanssa. Aku Ankka Juniori on ensiaskel Ankkalinnaan 3–8-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

ET-lehti

ET on Suomen suurin yleisaikakauslehti, joka tavoittaa eniten aikuisia lukijoita. Se on viihdyttävä lukulehti, joka on aidosti kohderyhmänsä asialla ja puhuu lukijoilleen tärkeistä asioista. Aito ja konstailematon ET antaa ajattelemisen aineksia ja rohkaisee oman näköiseen elämään, kokeilemaan uutta ja samalla nauttimaan perinteistä.

 

ET

ET Terveys

55+ -ikäisten terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä lehti, jonka kohderyhmä on innolla ottanut omakseen. Lehdessä on vertaistuen lisäksi vahva neuvonnallinen osuus: elämänmuutosohjeita, hyvinvointivinkkejä, liikuntaa ja ravitsemusneuvontaa.

 

ET Terveys

Gloria

Gloria on ihanan elämän lifestyle-lehti. Suomen suurimmassa muotilehdessä on kauneuden ja muodin lisäksi kiinnostavia, oman alansa huippuihmisiä, ajankohtaisimmat kulttuuri- ja menovinkit, kauden trendit, tyylivinkit ja kuumimmat uutuudet. Suomen tyylikkäin ja visuaalisesti upea mediabrändi on lämmin ja lähestyttävä. Glorian tuoteperheeseen kuuluvat myös Glorian Koti ja Glorian Ruoka & Viini.

 

Gloria

Glorian Koti

Glorian Koti tavoittaa laatutietoiset sisustajat, jotka ovat valmiita panostamaan kotiinsa ja vapaa-ajan asumiseen. Visuaalisesti upea lehti esittelee Suomen kauneimmat kodit sekä inspiroivimmat ideat ja trendit.

 

Glorian Koti

Glorian Ruoka & Viini

Suomen arvostetuin ja kaunein ruokalehti on hyvän ruuan iloinen äänenkannattaja. Glorian Ruoka & Viini kutkuttaa sekä aloittelijan että vaativamman kotikokin makunystyröitä tarjoamalla reseptejä ja inspiraatiota viikon jokaiselle päivälle.

 

Glorian Ruoka & Viini

 

 

Groove FM

GrooveFM on aikuisille ja nuorille edelläkävijöille suunnattu rytmimusiikin nettiradio.

 

Groove FM

Helmiradio

Helmiradio on 35–55-vuotiaille aikuisille suunnattu radiokanava. Kanava on valtakunnallinen, mutta alueellisen mainonnan ja ohjelmien myötä kanavalla on myös vahva paikallinen ote.

 

Helmiradio

Helsingin Sanomat

Pohjoismaiden suurin tilattava sanomalehti Helsingin Sanomat on laatujournalismin ja maksullisen digitaalisen journalismin edelläkävijä. Lehdellä on ainutlaatuinen ja läheinen lukijasuhde. Lukijat kuluttavat sisältöä monipuolisesti, säännöllisesti ja syvällisesti. Tuoteperheeseen kuuluu päivän lehden ja HS.fi:n lisäksi mm. Kuukausiliite, Nyt.fi, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti HS Teema, viikon uutiset yhteen kokoava HS Viikko, HS Kirjat ja HSTV.

 

HS.fi

HS Kuukausiliite

Helsingin Sanomien Kuukausiliite on yli miljoonalla lukijallaan Suomen suurin tilattava aikakauslehti. Lehden tavaramerkki on korkea journalistinen taso ja taustoitetut jutut, joiden takana ovat alansa palkituimmat ja arvostetuimmat journalistit.

 

HS Kuukausiliite

HS Lasten uutiset

Uusi kotiin tilattava Helsingin Sanomien Lasten uutiset -sanomalehti ilmestyy joka keskiviikko elokuusta 2020 alkaen. Erityisesti 8–12-vuotiaille koululaisille suunnattu Lasten uutiset kertoo viikon kiinnostavimmat uutiset innostavasti ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Lasten omaa elämää koskettavissa aiheissa käsitellään politiikkaa, urheilua, kulttuuria, tiedettä sekä muita maailman tapahtumia. Lisäksi lehdessä on tarjolla puuhaa, reseptejä ja sarjakuvia. Lasten uutisissa lapset ovat itse mukana tekemässä uutisia.

 

Lasten uutiset

HS Teema

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä HS Teema on Helsingin Sanomien erikseen tilattava aikakausilehti. Teema syventyy yksi aihe kerrallaan ihmiseen, aikaan, yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Ammattimainen journalismi ja yhteen aiheeseen paneutuminen tekevät Teeman lukukokemuksesta rauhallisen, mikä houkuttaa lukijan viipymään lehden parissa pidempään.

 

HS Teema

HS Viikko

HS Viikko on tuhti lukupaketti, johon on koottu Hesarissa viikon varrella julkaistut parhaimmat artikkelit. HS Viikon jokainen numero sisältää kiinnostavimmat uutiset, Hesarin eturivin toimittajien analyysejä ja huippuluokan kuvia.

 

HS Viikko

Hero

Heron sisältö koostuu laadukkaista Hollywood-sarjoista ja elokuvista, joita esitetään parhaaseen katseluaikaan putkissa saman illan aikana tai monena iltana peräkkäin. Hero vastaa kohderyhmänsä muuttuneisiin katselutottumuksiin tarjoamalla uudenlaisen tavan kuluttaa sarjoja ja leffoja.

 

Hero

Hitmix

Hitmix tarjoaa hittejä 90-luvulta tähän päivään. 90-luvun musiikkiin painottuva radiokanava on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen.

 

Hitmix

Hyvä Terveys

Suomen ylivoimaisesti suosituin ja luotetuin hyvinvointimedia Hyvä terveys auttaa sinua voimaan paremmin. Hyvä terveys tarjoaa taatusti tutkittua tietoa terveydestä, vertaistukea ja motivaatiota elämänmuutoksiin ja apua arjessa jaksamiseen.

 

Hyvä terveys

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia, suurin iltapäivälehti sekä verkon ja mobiilipalvelujen markkinajohtaja, jonka sisältöjen parissa viihdytään vuorokauden ympäri. IS luo päivän puheenaiheet kertomalla uutiset ensimmäisenä mobiilissa ja verkossa sekä tarjoamalle oivaltavia näkökulmia uutisten takaa.

 

Ilta-Sanomat

IS TV-lehti

IS TV-lehti TV-lehti on Suomen suurin irtomyynnissä myytävä aikakauslehti. Kotitaloudet seuraavat TV-lehdestä viikon tulevia tv-ohjelmia ja lukevat lempiohjelmiensa juonipaljastuksia. Ilta-Sanomien kanssa yhteismyynnissä oleva viihteen ja tv-ohjelmien tietopaketti ilmestyy keskiviikkoisin.

 

IS TV-lehti

Jim

Jim on viihteen ja realityn koti. Ohjelmatarjonta on täysin omanlainen sekoitus vahvaa kotimaista ja hittejä maailmalta pilke silmäkulmassa.

 

Jim

Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on yksi Suomen suurimmista naistenlehdistä. Se tavoittaa arjen ostopäätöksiä tekevät naiset valtakunnallisesti. Aito elämä, oikeat ihmiset tarinoineen ja erilaiset arjen intohimot koskettavat lukijoita jokaisessa numerossa.

 

Kodin Kuvalehti

Liv

Liv on lifestyle-painotteinen viihdekanava, jossa mainontaa kehystävät viihde, tunteet, äly ja tyyli. Se on sopiva sekoitus kotimaisia reality-viihdeohjelmia, koukuttavia kansainvälisiä sarjoja sekä elokuvia.

 

Liv

Loop

Loop on uudenlainen radiokanava 15–34-vuotiaille. Sen parissa nautitaan enemmän musiikista ja sosiaalisen median ilmiöistä kuin puheesta.

 

Loop

Matkaopas

Matkaopas tarjoaa parhaat vinkit ja ohjeet sekä ajankohtaisimmat kohteet harrastajalle tai matkailusta unelmoivalle. Kaupunkilomat ja rantakohteet, räätälöidyt seikkailumatkat ja uutuuskohteet, vanhojen kohteiden uudet tuulet ja matkailu-uutiset.

 

Matkaopas

Meidän Perhe

Suomen suurin perhelehti on täynnä elämää: rakkautta ja ruuhkavuosia. Yhdessä paketissa on kaikki perhe-elämästä ja lapsen kasvatuksesta. Meidän Perheen lukijat etsivät apua arjen hallintaan, ideoita hauskaan yhdessäoloon ja tukea sekä vinkkejä lapsiperheen hankintoihin.

 

Meidän Perhe

Me Naiset

Me Naiset on Suomen tavoittavin naistenlehti. Me Naiset tuntee suomalaiset naiset ja naiset tuntevat Me Naiset. Särmikäs ja hyväntuulinen Me Naiset tietää mistä naiset nyt innostuvat ja tarjoaa hyvän fiiliksen ja inspiraation lisäksi ajankohtaisimmat ihmiset ja ilmiöt, viimeisimmät uutuudet, kiinnostavimmat reportaasit ja aina uusia näkökulmia.

 

Me Naiset

Nelonen

Nelonen on vahvan kotimaisen prime-time-sisällön, viikonlopun perheviihteen ja Suomen kovimman leffakattauksen koti.

 

Nelonen

Omataloyhtiö.fi

Omataloyhtiö.fi tuottaa ajantasaista tietoa taloyhtiön hallinnoinnista sekä antaa tukea ja tietoa myös korjaushankkeissa. Sivustolta löytyy apua taloyhtiön juridisissa asioissa.

 

Omataloyhtiö.fi

 

Paikallismediat

Lukijoille läheisiä, vahvan paikallistuntemuksen välittäjiä. Paikallismediat pitävät sisällään 11 paikallislehteä ja kaksi kaupunkilehteä Pirkanmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen alueilla. Printin ja verkon lisäksi osalla paikallismedioista on myös uutissovellus käytössä.

Paikallisista uutisista Pirkanmaan alueella kertovat Nokian Uutiset, Valkeakosken Sanomat, Tyrvään Sanomat sekä KMV-lehti. Satakunnan alueella vaikuttavat Sydän-Satakunta & Jokilaakso, Merikarvia-lehti ja Kankaanpään Seutu. Keski-Suomessa ilmestyvät mediat ovat Jämsän Seutu & Vekkari ja Suur-Keuruu, Kanta-Hämeessä Janakkalan Sanomat ja Varsinais-Suomessa Rannikkoseutu.

Prinsessa

Prinsessa on satumaisen ihana pienten tyttöjen lehti, jonka sivuilla seikkailevat topakat Disney-kaunottaret Ruususesta Tähkäpäähän.

 

Prinsessa

 

Radio Aalto

Radio Aallon ohjelmat tuovat kuulijoiden arkeen täydellisen sekoituksen keveyttä, viihdettä, asiaa ja mielipiteitä. Aalto on hauska pakopaikka arjesta, mutta ottaa myös rohkeasti kantaa ajankohtaisiin asioihin. Kuuntelijoita hellitään parhailla klassikkohiteillä ja uudella kevyellä musiikilla

 

Radio Aalto

Radio Rock

Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti. Kanavan kuuntelijoita yhdistävät rock-musiikki ja -asenne.

 

Radio Rock

Radio Suomipop

Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava Radio Suomipop kotimaisen musiikin ja popkulttuurin tulkki. Se soittaa isoimmat klassikot ja tämän päivän superhitit – ja luontevasti pureutuu myös muihin suomalaisia kiinnostaviin aiheisiin tv-ohjelmista julkkiksiin tai elokuvista ruokavillityksiin.

 

Radio Suomipop

Rakennuslehti

Rakennuslehti kertoo kaiken olennaisen tiedon rakennusalan ajankohtaisista trendeistä ja suhdanteista.

 

Rakennuslehti

Ruutu

Ruutu tarjoaa Nelonen Median tv-ohjelmasisältöä, uutisia, urheilua ja muuta Sanoman videosisältöä. Ruudulla on myös omia alkuperäissarjoja.

 

Ruutu

Satakunnan Kansa

Seitsemänä päivänä viikossa ilmestyvä Satakunnan Kansa on lukijoilleen tuttu, tärkeä ja arvostettu uutisten välittäjä. Satakunnan Kansasta saa tuoreet puheenaiheet ja näkemykset. Lehti on mukana Satakunnan asioiden ja ihmisten ytimessä. Lisänä monipuolinen hyötytieto arjen avuksi. Kaikki Satakunnankansa.fin sisällöt ovat luettavissa rajoituksetta joka päivä tilausmuodosta riippumatta. Torstaisin ilmestyvä viikkolehti Porilaine kertoo kaiken oleellisen Porista ja tietysti porilaisella asenteella höystettynä.

Sport

Sport tuo lukijalleen iloa ja uutta sisältöä elämään. Se on houkuttava ja koukuttava liikunnan ja hyvän olon erikoismedia, joka toimii aktiivikuntoilijan personal trainerina ja aloittelijan innostavana tsempparina.

 

Sport

Soppa 365

Soppa365 on digitaalinen ruokapalvelu, jonka ytimessä on sosiaalinen keittokirja.

 

Soppa 365

 

Supla

Äänisisältöpalvelu Supla tarjoaa radio- ja on on-demand-sisältöjä. Palvelussa voi kuunnella Nelonen median radioiden lähetyksiä sekä radio-ohjelmien parhaita paloja. Tarjolla on myös Sanoman muiden medioiden, kuten Helsingin Sanomien ja Me Naisten sisältöjä, kuin myös vain Suplaa varten tuotettuja ohjelmia, Supla-alkuperäissarjoja.

 

Supla

Suuri Käsityö

Suuri Käsityö on Suomen suurin, suosituin ja monipuolisin käsityölehti. Sen runsas sisältö tarjoaa mm. neuleohjeita, ompelumallistoja, askarteluvinkkejä ja sisustusvinkkejä.

 

Suuri Käsityö

Taloussanomat

Taloussanomat.fi toimittaa taloustietoa suomalaisten iloksi ja hyödyksi. Suomen johtava digitaalinen talousmedia tarjoaa uutisten analyysejä, talouden työkaluja sekä foorumin alan keskusteluille.

 

Taloussanomat

Tiede

Suomen johtava tiedemedia tekee elämästä mielenkiintoisempaa hoksauttamalla näkemään arkisetkin asiat uudessa valossa. Tiede sopii kaikille uteliaasti elämään suhtautuville. Lehti yllättää joka numerollaan ja kertoo senkin, mitä on vasta tulossa.

 

Tiede

 

Uutistoimisto Startel

Suomen johtava talousuutistoimisto Startel tuottaa uutistoimistopalveluja sekä suoraan yrityksille että lukijoille mm. Taloussanomien ja verkkosivujen kautta.

 

Uutistoimisto Startel

Urheilulehti

Urheilulehti on Suomen suurin ja laadukkain urheilun erikoislehti. Lehti tunnetaan erityisesti laadukkaista pintaa syvemmälle menevistä reportaaseista ja henkilökuvista.

 

Urheilulehti

 

 

Vauva

Odottajien ja vanhempien rakastetuin brändi tarjoaa tietoa, tukea ja tunteita elä- män ihanimpaan aikaan. Vauva kertoo uusimman tiedon odotuksesta, synnytyksestä sekä vauvan ja taaperon kehityksestä. Vauva.fi on Suomen suosituimpia verkkosivustoja.

 

Vauva